• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Ua manumalo le kamupani soofaatasi a Van Oord i le Port of Burgas dredging project

Cosmos Van Oord, o se kamupani soofaatasi a Cosmos Shipping ma Van Oord, ua manumalo i se konekarate eli mo le atinaʻeina o Port of Burgas, le taulaga tele i Bulgaria.

Port-of-Burgas-dredging-project

 

Fai mai Van Oord, ua filifilia e le Bulgarian Port Authority le pisinisi faʻatasi mo le tuʻufaʻatasia o le poto faʻapitonuʻu o le gataifale ma le malosi o se konekarate o le gataifale i le lalolagi atoa.

I le galue ai i lenei poloketi, o lo'o saofagā ai Van Oord i le fa'aleleia atili o lenei nofoaga taua o le gataifale i le Sami Uliuli.

O le poloketi o se vaega o le fausiaina o se vai loloto fou i le terminal Burgas-West i le Taulaga o Burgas.O le a fa'atuina se uafu fa'apitoa mo le tagofiaina ma le teuina o atigipusa, ma fa'alauiloa auala fa'alelei mo le felauaiga lelei o uta i va'a va'a ma nofoaafi i itu uma e lua.

O le lautele o le galuega a Van Oord o loʻo i ai le togiina o le taulaga i le loloto manaʻomia o le 15.5 mita.I le aotelega, e tusa ma le 1.5 miliona kupita mita o le omea o le a eliina i le backhoe dredger.O galuega ua fa'amoemoe e mae'a ile 2024.

O le nofoaga fou o le a fausia e faʻaogaina ai le gaosiga o vaʻa fou e iai le ata e oʻo atu i le 14.5 mita ma le voluma totonu e oʻo atu i le 80,000 tone aofaʻi.O lenei mea o le a mafai ai e le uafu ona faʻalauteleina ana galuega i le lotolotoi o le faʻatupulaia o le manaʻomia e le aufaipisinisi uta uta i Europa i Sautesasae.


Taimi meli: Tes-01-2023
Va'aiga: 8 Va'aiga