• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

TSHD Galileo Galilei amata galuega ile Vreed en Hoop poloketi i Guyana

O se tasi o vaa la'u kopa tele i le lalolagi, o le Jan De Nul Group's Galileo Galilei ua taunuu i Guyana e amata galuega ile atinae ole Vreed-en-Hoop.

E tusa ai ma le NRG Holdings Incorporated, o le consortium i tua atu o le poloketi, o le taunuu mai o le TSHD Galileo Galilei o loʻo faʻailogaina ai le amataga o le toe faʻaleleia i lalo o le Port of Vreed-en-Hoop project.

“O le taunu’u mai o le va’a ua fa’ailoa ai le amataga o le vaega o le tanu o le fanua o le galuega.I lea la'asaga o le a fa'amama e le va'alele le vaega o lo'o iai ma amata ai le fa'aopoopoina o mea fa'aola mo le fausiaina o se motu faufau o le a fa'atutu ai le fale fou.O lenei poloketi o le a, i le vaega muamua, faʻaopoopo le sili atu i le 44 eka i le talafatai o Guyana, "o le tala lea a le kamupani i le faʻasalalauga.

A'o le'i tanu fanua, sa fa'ataunu'uina le su'eina lelei o alavai i le Vaitafe o Demerara ia Iuni.E aofia ai le fa'alolotoina o le alavai o lo'o i ai nei, taga fa'amau, ma le pesini e fa'au'u atu i le matagaluega o le gataifale i se taimi lata mai.

Atina'e ole Poloketi ole Taulaga o Vreed-en-Hoop - o lo'o i le Plantation Best i le Itulagi Tolu - na fa'ata'atia i le va o le consortium ma le latou paaga, Jan De Nul.

O le a avea lea ma uluai taulaga fa'aonaponei fa'aonaponei a le tele o fa'amoemoega.O le a fa'aalia ai nofoaga tetele e pei o se nofoaga i fafo;fa'ameamea, lotoa ma fa'ameamea;se fale uafu mago;o se uafu ma moega ma fale tau pulega;ma isi.

Galileo Galilei (EN)_00(1)

O le poloketi o loʻo faʻatinoina i vaega e lua.

Vaega 1 e aofia ai le faʻalolotoina, faʻalauteleina, ma le tosoina o le auala avanoa e tusa ma le 100-125 mita le lautele ma le 7-10 mita le loloto.Eliina le faatanoa o le uafu ma taga fa'amoe ma tanu fanua.

O le Vaega 2 e mana'omia ai le fa'atauina o le alavai (10-12 mita le loloto), fa'ataina o le faatanoa o le uafu ma le taga fa'amoe, fa'atasi ai ma galuega tanu i fafo ma le tanu o fanua.


Taimi meli: Tes-01-2022
Va'aiga: 26 Va'aiga