• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Sandpiper" o loʻo afifiina faʻalavelave faʻafuaseʻi o le uafu o Santa Barbara

O le Santa Barbara Harbour Federal Channel ua toe saogalemu mo vaʻa tetele o loʻo o atu i totonu ma fafo o le uafu faʻafetai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻataʻavalevale lea na faʻamaeʻaina ma le manuia i le Aso Sa talu ai.

O le US Army Corps of Engineers, faʻatasi ai ma lana konekarate, Pacific Dredge & Construction, San Diego, na amata faʻafuaseʻi eliina le alavai ia Ianuari 25.

I le taimi o le fa'aupuga, o le fa'aulu suction dredge "Sandpiper" fa'aeletise uma na aveese le silia ma le 30,000 kupita iata o oneone mai le faitoto'a o le uafu e toe fa'afo'i le avanoa atoa.

E tusa ai ma le au ofisa, o le tele o oneone na tuleia i totonu o le uafu e afā o le taumalulu talu ai nei ua eli ma tuu i luga o le East Beach e maua ai le fafagaina o le matafaga.

Sandpiper-dredging-i-Santa-Barbara-Harbor

 

O le togaina masani o le uafu ua faamoemoe e toe amata i le ogatotonu o Fepuari ma maeʻa i le ogatotonu o Aperila.I le taamilosaga o loʻo lumanaʻi eli, e tusa ma le 150,000 kupita iata o mea o loʻo faʻamoemoe e toeli ma tuʻu i luga o le matafaga.


Taimi meli: Feb-02-2023
Va'aiga: 22 Va'aiga