• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

O le auvaa Rohde Nielsen o loʻo pisi i le Lynetteholm dredging project

O le Rohde Nielsen o se vaega o le atinaʻeina o le taulaga ma le lalagaina o le laumua o loʻo faʻaigoaina "Lynetteholm Enterprise 1" - o le motu o Copenhagen.

Mai ia Tesema 2021 ia Tesema 2022, RN iunite Ajax R, Roar R, Hugin R, Munin R, Ull R, ma Balder R, o le a toli pe tusa ma le 51.300 m3 e teu i luga o le matafaga ma le 172.700 m3 i fafo.

Ina ia faʻatinoina lenei atinaʻe uafu, Rohde Nielsen o le a tuʻuina atu le aofaʻi atoa o le 618.752 m3 oneone.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o Lynetteholm, ua vaʻaia e Copenhagen le fausiaina o se peninsula o le a avea ma puipuiga o le afā ma le faʻaumatia.

O le auvaa Rohde Nielsen o loʻo pisi i le Lynetteholm dredging project

Lynetteholm o le a fausia e le kamupani atinae By & Havn (City & Port).

Rohde Nielsen o loʻo galue i le lalolagi atoa o se konekarate lautele faʻapea foʻi ma se subcontractor.O lo matou fa'amoemoe atoa e manino ma fa'amaualuga: Matou te taumafai e fa'atumauina lo matou tulaga o se konekarate tuto'atasi tuto'atasi sili ona tele i Scandinavia, ma ia avea ma paaga fa'apitoa i galuega fa'ameamea i le lalolagi atoa.

Rohde Nielsen na faavaeina i le 1968, faatasi ai ma le mauaina o M/S Amanda.O le va'a na fa'atau muamua e fai ma va'a a'oa'oga mo seila i le isi kamupani a Mr. Rohde Nielsen "Handelsflådens Kursuscenter", o se a'oga tusi mo seila.Ae ui i lea, o le susuga ia Rohde Nielsen na amata vave ona faʻatautaia le vaʻa faʻapisinisi ina ua le faʻaaogaina mo aʻoaʻoga faʻapitoa a seila.

Rohde Nielsen o loʻo faʻatautaia se vaʻa faʻaonaponei e silia ma le 40 vaʻa faʻapitoa, faʻapitoa, faʻaogaina i le lalolagi atoa.Pe latalata i le matafaga poʻo fafo, matou te ofoina atu le tele o vaʻa eseese, faʻapipiʻiina i tekinolosi lata mai.

E tusa lava po o le a le nofoaga, tulaga ma manaʻoga faʻatino, o Rohde Nielsen o loʻo i ai se faʻalapotopotoga malosi ma vaʻa manaʻomia e faʻataunuʻu saʻo le galuega ma i le taimi.

O a tatou va'a e sili ona fe'avea'i ma fa'ata papa'u e mafai ona galulue latalata i le matafaga.Talu ai ona o nisi ua suia ma faʻamalosia, ma o loʻo i ai uma tekinolosi sili ona faʻapitoa i luga o le vaa, e mafai ona faʻaogaina a tatou vaʻa i tulaga sili ona faigata.

O fofo fa'apitoa fa'apitoa, va'a tausia lelei ma fa'atuatuaina, ma le fa'atonutonuina o fa'atonuga o mea taua ia e mafai ai e le aufaigaluega fa'amaoni ma seila ona fa'ataunu'u taimi fa'agata fa'agaioiga - ma i totonu o le paketi.


Taimi meli: Apr-26-2022
Va'aiga: 49 Va'aiga