• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Fa'ailoga iloga mo le tolu Van Oord va'a suction hopper dredgers

Ua manumalo Van Oord i le Maritime KNVR Shipping Award 2022 mo lona sao i mea fou i totonu o Dutch Maritime alamanuia, aemaise lava i le faʻatonuina o le suction hopper dredgers Vox Ariane, Vox Alexia ma Vox Apolonia.

O le fa'ailoga na tauaaoina i le Maritime Awards Gala i Rotterdam i le masina talu ai.

vanoord

E tusa ai ma le au faatonu, o le faʻaofiina e Van Oord o le tolu trailing suction hopper dredgers ua faʻailogaina ai o se 'auala mo tulaga faʻavaomalo e faʻatatau i le faʻaitiitia o le tau ma le siosiomaga i totonu o tomai faʻatekonolosi avanoa'.

O le muamua o le tolu suction hopper dredgers na amata ona faagaoioia i lenei tausaga, ma le Vox Apolonia e mulimuli mai i le amataga o le tausaga fou.

O va'a nei e tolu o le a suia ai va'a suction suction o lo'o i ai nei ma fesoasoani ia Van Oord e fa'ataunu'uina le fa'amoemoe o le fa'aonaponei o ana va'a ma fa'aleleia atili le malosi.

O va'a fou ua fa'apipi'iina i le fa'aogaina o le suauu LNG.O le mamanu e lelei le malosi o lona uiga e itiiti le suauʻu e manaʻomia ma e sili atu le maualalo o le kasa.

O va'alele na fausia e le fanua o Keppel Singmarine i Sigapoa.

Van Oord o lo'o fa'apipi'iina va'a suction hopper dredgers i le lalolagi atoa i galuega eseese, e aofia ai le puipuiga o le gataifale, atina'e o taulaga, fa'alolotoina o alavai ma le tanu o fanua.


Taimi meli: Tes-05-2022
Va'aiga: 24 Va'aiga