• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Neptune Gator 50 o lo'o fa'atinoina galuega eli i luga o mea maualuluga

Neptune Amerika talu ai nei na faʻaaogaina le avanoa e tuʻuina atu ai le tipi suction dredge le Neptune Gator 50.

Neptune-Gator-50

Faatasi ai ma se mamanu fou ma taugofie, o le Gator 50 e taʻitaʻia le augatupulaga fou o dredgers e agai i luma.Fuafuaina mo le maualuga o le gaosiga, o le dredge na mamanuina e aofia ai meafaigaluega sili ona lelei i luga o le maketi i lona mamanu masani.

Faʻapipiʻiina i le GIW 20″x20″ dredge pamu, e ofoina atu le faʻatinoga i luga atu o ona tagata tauva.O ona pontoons o loʻo i ai le fogafale i luga o le tulaga tutusa, e faʻamautinoa ai le faigofie ona oʻo atu i vaega uma o le dredge ma lona faʻaonaponei faʻaonaponei faʻafaigofie le fegasoloaʻi i le va o pontoons.

O le taula taula ma se mamanu fou e mafai ai ona faʻatinoina le taʻaloga e naʻo le matai o le dredging, e sili ona lelei ma taugofie mo le 'au.

Ae o le mea e sili atu, e matua faʻapipiʻi ma mafai ai ona felauaiga i le sami, auala poʻo nofoaafi, e oʻo atu i soʻo se taunuuga ma le faigofie tele.

E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi atoatoa i luga o le eleele ma sisi i luga o le vai, pe mafai foi ona faʻapipiʻi saʻo i totonu o le vai, e tusa ai ma tulaga o le poloketi.

Neptune o loʻo i ai le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le loloto i luga o le maketi mo le 20" dredgers, o loʻo ofoina atu e le kamupani se fale faʻaonaponei e maua ai le 360 ​​° fanua o le vaʻai ma le pulea atoatoa e ala i le fiafia faʻaonaponei ma faʻatonuga numera.

E le gata i lea, o le mafai ona fa'atupuina lipoti moni e ala i se app e mautinoa ai le sa'o sa'o o galuega na faia.


Taimi meli: Tes-20-2023
Va'aiga: 8 Va'aiga