• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

MEUSE RIVER e togiina le nofoaga fou o London Gateway

Ua faatoa faasilasila mai e le Port of London Authority (PLA) e faapea o le aso 25 Fepuari 2024 po o le aso 25 Fepuari 2024 o le a amata ai e le vaa MEUSE RIVER le lalagaina o taavale toso i London Gateway Port Berth 4, Sea Reach.

MEUSE-RIVER-to-dredge-London-Gateways-fou-nofoa(1)

E tusa ai ma le PLA, o le a alu le vaʻa e faʻaaoga se paipa opeopea i sasaʻe o le Berth Numera 4. O le a faʻataunuʻu 24/7 ma faʻamoemoe e maeʻa i le aso 3 Mati 2024.

"O le MEUSE RIVER e manaʻomia le tumau i se laʻititi laʻititi 75m kilia mai vaʻa faʻatau pe o ese atu i le No 3 faʻailoga ma o le a faʻaalia moli ma faailo e tusa ai ma Tulafono Faʻavaomalo mo le Puipuia o Feteʻenaʻiga i le sami ma tausia se matamata faʻalogo i luga o le VHF channel 68," o le tala lea a PLA i le faaaliga.

Na amata galue le DP World i le fausiaina o le faufale lona fa i London Gateway Port i le 2023. O lenei tupe teufaafaigaluega o le £ 350m i le London Gateway logistics hub o le a faʻaleleia ai le tamaoaiga o le lotoifale, faʻamalosia le faʻaleleia o laina sapalai ma faʻateleina le gafatia e faʻaogaina ai vaʻa tetele o le lalolagi.

I le aotelega, o le poloketi e aofia ai le fausiaina o se puipui fou e 430m tubular piled quay, lea ua mamanuina e nonoa i le pito o loʻo i ai nei 3 - faʻatagaina le fausiaina o le fatafaʻailoga 5 i le lumanaʻi, ma eli le fata i le 17m.

O loʻo faʻamoemoe le DP World e faʻamaeʻa le fausiaina o le London Gateway 4 i le faaiuga o le Q2 2024.


Taimi meli: Feb-20-2024
Va'aiga: 6 Va'aiga