• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Mayor Fernandez: Faʻaauau le faʻaleleia o lologa i Dagupan

O loʻo vaʻavaʻai le Malo o le Aai o Dagupan i le faʻaauauina o le tosoina ma le teufaafaigaluegaina o mea tetele e foia ai lologa tumau i totonu o le taulaga, o lipoti a le Philippine News Agency.

belen

I se faʻamatalaga i luga o lana faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau, na taʻua ai e Mayor Belen Fernandez o nei faiga na faʻaalia i le taimi o se talanoaga i le va o ofisa mai le taulaga ma le malo o le atunuʻu ma tagata o loʻo nonofo i le talafatai o loʻo aʻafia i le faʻatinoina o le Poloketi Toefuataiga o le Vaitafe.

Fai mai Fernandez, na fautuaina e le au atamamai le faʻaauauina o galuega eli i vaitafe ma le fesoasoani a le Matagaluega o Galuega Lautele ma Alatele-Ilocos Region.

E le gata i lea, na faʻaopopoina e le ofisa ua uma ona latou galulue faʻatasi ma le au ofisa o le barangay e fuafua vaega o le a faʻatautaia galuega eli e amata mai le vaega o Pantal ma Calmay River, Barangay Bonuan Gueset, i le gutu o le vaitafe i Barangay Pugaro. .

O nu'u i le gataifale o Dagupan City e aofia ai Barangays Calmay, Lomboy, Pugaro Suit, Salapingao, Pantal, ma Bonuan Gueset.


Taimi meli: Aukuso-10-2023
Va'aiga: 11 Va'aiga