• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Ua fa'alautele e le MAR Marine le va'a fa'alele ma le CSD fou MAR 22

Ua avatu e le Damen Shipyards Group le tipi suction dredger CSD500 i le MAR Marine & Building Contractor LLC, o se konekarate fa'avae UAE.

O le dredger ua lafo mai Damen Dredging i Netherlands i Dubai.Mo lana poloketi muamua, o le a faʻaaogaina le dredger ile Al Hamriyah Port Expansion Project.

O le CSD500 ua faaigoa ia MAR 22.

csdd

E tusa ai ma le tala a Damen, o le vaʻavaʻa masani ua faʻapipiʻiina i faʻaopoopoga e faʻamalosia ai lona faʻaleleia lelei e pei o taula taula, o le spud car system, faʻapea foʻi ma le avanoa e faʻalautele ma faʻaititia ai le loloto o le tipi.

I le taimi na tu'uina atu ai i Dubai, na faia ai e le tagata fa'atau a Damen se sao taua i le toe fa'aopoopoina o le fa'ameamea fa'alelei.

csd.1

"Matou te fiafia e faʻafeiloaʻi le MAR 22 i la matou vaʻa meafaigaluega o le gataifale," o le tala lea a Mr Paul Abou Rjaili, Operations Manager i MAR Marine.

"O loʻo matou faʻamalosia atili a matou meafaigaluega ma gafatia, ma o lenei dredge faʻapitoa e fetaui lelei ma matou manaʻoga mo le lumanaʻi Al Hamriyah Port Expansion project."

A maeʻa le faʻapipiʻi opeopea i tafatafa o le uafu, o le CSD500 o le a amata lana galuega faʻatauvaʻa i le uafu, aveese le 650,000m3 o le palapala.


Taimi meli: Feb-17-2023
Va'aiga: 21 Va'aiga