• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Hatteras-Ocracoke va'a fetu'una'i auala umi ona o le vaneina

O va'a a Karolaina i Matu o lo'o malaga i le va o Hatteras ma Ocracoke o le a amata ona fa'aogaina se isi auala i le asō e fa'aopoopo pe a ma le 20 minute i taimi felavasa'i ona e le toe mafai e va'a a le Va'a Va'a ona folau ma le saogalemu i le ala o lo'o iai nei.

va'a

Ae faimai foiNCDOT, o le suiga e oʻo mai aʻo sauni le US Army Corps of Engineers e amata taumafaiga faʻafuaseʻi eliina i le ala masani o vaʻa e taʻua o Barney Slough.

Ua matua'i mata'utia le papa'u o le alavai, ma i'u ai i le tele o taimi na tu'ia ai e va'a le pito i lalo o le alāvai ma mana'omia ai ni toe fa'aleleia taugata e toe fa'aleleia ai mea leaga o va'a.

Ae, o le a amata ona faʻaogaina e vaʻa le Rollinson Channel e sili atu ona loloto ma saogalemu, lea e 1.5 maila le umi ma o le a faʻaopoopoina pe tusa ma le 20 minute i malaga taʻitasi.

Ona o le umi o taimi kolosi, o le a faʻaititia le numera o vaʻa e alu ese ai, o le tala lea a le NCDOT.

O le US Army Corps of Engineers o le a vaʻaia mo aso e fitu, pe a faʻatagaina le tau.A latou o ese mai le ala, o le a toe asia e le Vaega o Ferry tulaga i Barney Slough e iloa ai pe mafai ona toe faʻaauau galuega iina.


Taimi meli: Tes-08-2023
Va'aiga: 9 Va'aiga