• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Ua mae'a ona totogi le su'ega, ua taula tele MSC Loreto i Jeddah

O le Saudi Ports Authority (MAWANI) na fai mai o le vaa lapopoa tele i le talafaasolopito o Saudi Arabian Ports na taunuu i Jeddah Islamic Port ananafi.O le va'a, MSC Loreto, o lo'o feso'ota'i ma le laina va'a Suiselani "MSC".

mauni

 

Faaalia e MAWANI, o le vaa container e 400m le umi, 61.3m le lautele, ma le malosi e 24,346 containers masani, ma le ata faataitai e 17 mita.

O le va'a o lo'o i ai se fa'afanua e tusa ma le 24,000 sikuea mita ma e mafai ona o'o atu i le maualuga o le saoasaoa o le 22.5 knots.O le va'a lapo'a tele lea e taula ai e le gata i Jeddah ae fa'apea fo'i i so'o se uafu i Saudi.

“O le taunuu mai o le MSC Loreto i le Jeddah Islamic Port e faʻaleleia atili ai lona tulaga faʻatauvaʻa, ma faʻamaonia ai le atinaʻeina o atinaʻe o le taulaga, lea e agavaa ai e maua le vaʻa lapoʻa tele," o le tala lea a MAWANI.

I le avea ai o se vaega o le atinae, o le uafu na molimauina le loloto o alavai, liliu pesini, alavai, ma le itu i saute o le faatanoa, faʻaopoopo i le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o galuega ma konekarate faʻatau oloa, lea na fesoasoani i le siitia o le faʻaogaina lelei o le uafu. nofoaga nofoaga.

O le fa'agaioiga o le atina'eina o uafu na aofia ai fo'i le fa'ateleina o le gafatia o nofoaga o container i le sili atu i le 70% e o'o atu i le 13 miliona pusa i le 2030.


Taimi meli: Au-03-2023
Va'aiga: 11 Va'aiga