• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

DB Avalon o lo'o eliina le alavai o le Vaa o Houston

Curtin Maritime, Corp. ua pu'eina lenei ata matagofie o le DB Avalon o lo'o eliina le Houston Ship Channel.

DB-Avalon-dredging-le-Houston

 

"Manaia le oso aʻe o le la i lenei taeao i Texas, lea o loʻo eli ai e DB Avalon le Alalaupapa Vaʻa a Houston," o le tala lea a Curtin Maritime i le faʻamatalaga ananafi.

O le DB Avalon o se va'a dredge e fa'amuamua-maketi, e fa'aogaina ma fa'aogaina e le kamupani ina ia avea ma va'a sili ona lelei ma maualalo o le carbon footprint o lana vasega.

O le va'a ua mamanuina i tekinolosi fa'atosina atoatoa, lua spuds tumau ma lua savali savali, ma hydraulic mooring winches.

E mafai ona fa'aogaina uma-eletise fa'atasi ai ma se feso'ota'iga eletise i le gataifale e mafai ai ona galue o ia o se dredge moni e leai se fa'aoso pe a galue i uafu fa'atasi ai ma atina'e lagolago.

Curtin Maritime, Corp. na manumalo i le $99.8 miliona Houston Ship Channel dred contract i le ogatotonu o le 2022.O le galuega e aofia ai le togiina e tusa ma le 4.1 miliona cy o mea mai le Channel ma teuina o mea i totonu o le Ocean Dredged Material Disposal Site (ODMDS).

O le DB Avalon, o se tasi o pusa lapisi pito sili ona tele i Amerika i Matu, na amata faʻauluina i le Barbours Cut Container Terminal ia Oketopa 2022.


Taimi meli: Iul-26-2023
Va'aiga: 11 Va'aiga