• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Damen e momoli atu pusa dredge i Mekisiko

I le amataga o lenei tausaga, na maua ai e le Damen Shipyards se faʻatonuga mo pusa dredge atoatoa e fa e faʻapipiʻi i trailing suction hopper dredgers (TSHDs) o loʻo fausia nei i Mekisiko.

tamene2

O TSHD tutusa o le a faʻapipiʻiina i pusa dredge e aofia ai le paipa faʻataʻavalevale, se pamu dredge, ma le tele o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma lafoaia.

O le tuʻuina atu e mulimulitaʻia muamua le galulue faʻatasi ma le tagata faʻatau ma le dredge operator SEMAR, o le tala lea a Damen

Fa'ato'a pusa dredge

I le taimi nei, o lo'o fa'auluina le fa'ameamea e fa i totonu o fanua eseese e tolu o Mekisiko.

O vaʻa ua faʻamalieina e maua ai se afifi Damen dredge.O lenei afifi e aofia ai se paipa e 700 mm, ua fuafuaina e galue i le loloto maualuga o le -25 m, faʻatasi ai ma se pamu dredge tutusa.

O TSHDs ua mamanuina ina ia mafai ona pamuina mea faʻapipiʻi i luga o le aufana.Mo lenei mea, o le pusa dredge e aofia ai se vaega faʻapipiʻi aufana.

O isi mea eliina o lo'o aofia i le tu'uina atu o afifi o lo'o taumasuasua, pamu vai ma fa'asu'u, ma mea faigaluega e mata'ituina ai le dredge, o le tala lea a Damen.

Mr. Horacio Delgado Bravo, le Damen Shipyard Sales Manager fai mai:"O pusa dredge o loʻo tuʻuina atu i le Damen tagata faʻatau SEMAR.O i latou o le Neivi a Mekisiko, ma i lenei matafaioi latou te nafa ma galuega faʻaleleia uma o le faʻaleleia o taulaga tetele a Mekisiko.Talu ai o Mekisiko e tele naua le gataifale, o le manaʻomia o le faʻaogaina o vaʻalele malolosi e iloagofie.

O le fa'atonuga o lo'o i ai nei o lo'o mulimuli mai i le tu'uina atu o le tele o va'aiga suction suction dredgers i tausaga ua mavae.

tamene1

I le taimi nei, o loʻo faʻatulagaina pusa dredge i le fanua o le Damen Dredging Equipment.

O mea faigaluega o le a lafoina i Mekisiko i le faaiuga o le tausaga, e faʻapipiʻi i luga o vaʻalele faʻapitonuʻu.


Taimi meli: Nov-09-2023
Va'aiga: 10 Va'aiga