• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Lipoti Faaletausaga a le International Association of Dredging Companies

International Association of Dredging Companies (IADC) ua lomia lana "Lipoti Faaletausaga 2022", o loʻo faʻamatalaina ai taunuʻuga ma gaioiga na faia i le gasologa o le tausaga.

Lipoti-Tausaga-o-le-Faalapotopotoga-Faava-o-malo-o-Kamupani-Dredging

 

Ina ua maeʻa le lua tausaga faigata ona o le faʻamaʻi COVID-19, na toe foʻi le siosiomaga faigaluega i pisinisi e pei ona masani ai.A'o iai pea nisi fa'atapula'aina o femalaga'iga i le afa muamua o le tausaga, na toe fa'ate'a nei.

O le galulue mamao i le taimi o le tele o faʻamaʻi, sa fiafia tagata uma i le mauaina o le avanoa e toe feiloaʻi ai.Ae mo mea na tutupu a le IADC, na fa'ai'uina e aua ne'i fa'atulagaina ni fa'atasiga fa'atasi (fa'apea o se vaega e ola ma luga ole laiga) ma o le tele o mea fa'atulaga a le IADC na faia sa'o.

Ae peitai, o le lalolagi, ua pa'ū mai le tasi faalavelave i le isi.Le a'afiaga o le taua i Iukureini e le mafai ona fa'agaloina.Ua le toe faatagaina kamupani a le au paia e galulue i Rusia ma ua tapunia ofisa i le lotoifale.

O le a'afiaga tele o le si'itia lea o le tau o le suauu ma isi oloa ma o le i'uga, na fa'atupuina ai e le faleliu se si'itaga tele o le tau o le suau'u e oo atu i le 50%.O le mea lea, na tumau pea le 2022 o se tausaga faigata tele mo sui o le IADC.

I le faamanatuina o le 50th anniversary o le Terra et Aqua journal, IADC lomia se lomiga faapitoa o le iupeli.Na faalauiloa le lomiga ia Me i le World Dredging Congress (WODCON XXIII) i Copenhagen, Tenimaka, faatasi ai ma se taumafataga o le cocktail ma se tulaga i le nofoaga o faaaliga.O le mataupu o le aso faamanatu e taulaʻi i mataupu eseese e aofia ai le saogalemu ma atinaʻe tau aʻoaʻoga i le lima sefulu tausaga talu ai.

Terra et Aqua, IADC's Safety Award ma le Dredging in Figures lomiga na fesoasoani uma i le faʻalauiloaina ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina lautele o pisinisi i fafo atu o le lalolagi.O le faʻaogaina o komiti a le IADC o loʻo galulue ma le le vaivai i luga o le tele o autu, e pei o tulaga tau, meafaigaluega, faʻaauau, oneone o se punaoa ma fafo, e taʻu naʻo ni nai, e taua tele.O le galulue faatasi ma isi faʻalapotopotoga o se faʻagasologa faifaipea, lea na iʻu ai i le tele o lomiga.

O le taua o faiga fa'aola gafataulimaina o lo'o tumau pea le taua o lo'o umia e le IADC ma ona sui.O lo'o fa'amoemoe le IADC i le lumana'i, e ala i suiga a le malo i tulafono, o le a mana'omia ni fofo gafataulimaina i galuega tetele uma o le gataifale.

E le gata i lea, ma e taua tele i lenei suiga, o le avanoa foi lea o tupe e mafai ai ona faʻataunuʻuina nei poloketi gafataulimaina.O le talepeina o le faʻalavelave i le faʻatupeina o poloketi gafataulimaina o se autu autu o galuega a le IADC i le 2022.

O se fa'amatalaga atoa o galuega uma a le IADC e mafai ona maua i le Lipoti Fa'aletausaga 2022.


Taimi meli: Sep-19-2023
Va'aiga: 12 Va'aiga