• Sasa'e Dredging
  • Sasa'e Dredging

Semina Dredging Damen i Taialani

I le amataga o Setema, na faʻatautaia ma le manuia e Netherlands le Damen Shipyards Group le uluai Dredging Seminar i Thailand.

O le malo faaaloalogia, Lana Afioga Mamalu Remco van Wijngaarden, Amapasa o le Malo o Netherlands i Taialani, na tatalaina le mea na tupu e ala i le faailoaina o le galulue faatasi o loo i ai i le vai i le va o atunuu e lua ua uma ona amata i le amataga o le 1900s.

O autu i luga o le lisi o mataupu e aofia ai luitau tetele i le vaega o vai lea e fefaʻasoaaʻi uma Thailand ma Netherlands, e pei o le auala e puipuia ai lologa ae i le taimi lava e tasi o loʻo taofia ai le vai mo le faʻaaogaina taua.E le gata i lea, sa talanoaina foi le tulaga gafataulimaina o le puleaina o le suavai, ma lona aafiaga i le lumanai o le sefulu tausaga.

Mai le vaega o vai Thai, Dr. Chakaphon Sin, o le na maua lona PhD mai le Matagaluega o Saienisi Siosiomaga i le Iunivesite o Wageningen, Netherlands, na maua ai ni malamalamaaga taua i le tulaga moni mai le vaaiga a le Royal Irrigation Department (RID).Mai Netherlands, Mr Rene Sens, MSc.i le Physics, na maua ai nisi fa'amatalaga i le fa'aauauina o le fa'afoeina o le vai.Mr Bastin Kubbe, o loʻo i ai le MSc.i Industrial Engineering, na tu'uina atu fofo eseese mo le aveesea lelei o le palapala.

Damen-Dredging-Seminar-i-Tailani-1024x522

Faatasi ai ma le aofaʻi e tusa ma le 75 tagata na auai i le lomiga muamua o le Dredging Seminar, Mr Rabien Bahadoer, MSc.Na taʻua e Damen's Regional Sales Director Asia Pacific, i lona manuia: “Faatasi ai ma se tulaga taʻutaʻua i le maketi o meaʻai a Thai, o lenei semina o se laʻasaga masani lea e faʻamalosia ai sootaga i le va o paaga uma.I le taimi lava e tasi, sa fa'amamaluina i matou i le auai mai o matagaluega tetele uma mai le vai i Taialani i le semina o lenei aso".

"E ala i le faʻalogo lelei i luitau faʻapitonuʻu ma manaʻoga, ou te talitonu o le vaega o vai Dutch e mafai ona fesoasoani tele i le faʻamalosia atili o le va o tatou atunuu e lua," o le faʻaopoopo mai lea a Mr Bahadoer.

Na faaiuina le semina i le Q&A sauniga sosoo ai ma fesootaiga faasamasamanoa i tagata uma na auai.


Taimi meli: Sep-14-2022
Va'aiga: 35 Va'aiga